Kullanıcı Girişi | Günün Haberleri | Dünden Kalanlar | Arşiv | İletişim
Arda'nın durumu kritik
Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Trabzonspor maçında sakatlanan Arda'nın Hamburg'a karşı forma giymesinin zor olduğu belirtildi.
20.03.2009 13:43:40

Bu haber Demo kullanımı ve test amacı ile girilmiştir.

İSTANBUL - Galatasaray'da Arda Turan belirsizliği sürüyor. Takımdan ayrı çalışan ve ağrıları süren Arda'nın Hamburg maçında oynamasının zor olduğu açıklandı.

Sarı-kırmızılı takım, UEFA Kupası'nda Perşembe günü Hamburg ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yaptığı tek antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Bülent Korkmaz, yönetiminde basına ve taraftara kapalı yapılan antrenman ısınma çalışmalarıyla başladı. Antrenmanın ana bölümünde kalecilerin de katıldığı teknik çalışmalar yapıldı.

Sakatlıkları bulunan Arda Turan ve Shabani Nonda tedavilerinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı çalıştırıldılar. Saha çalışması sırasında ağrıları devam eden Arda, Sağlık Merkezi'ne götürüldü. Arda'nın Perşembe günü oynanacak Hamburg maçında forma giymesinin zor olduğu belirtildi.

Tedavilerinin ardından Servet Çetin ve Tobias Linderoth salonda, Mehmet Topal, Emre Güngör ve Murat Akça ise sahada fizyoterapistler yönetiminde çalıştılar.

    ntvmsnbc.com Bu haber 2628 kere okundu.
Bu Habere Oy Ver :
GÜNDEM ÜSTÜ
ANKET
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu kime verirsiniz?
Kemal Kılıçdaroğlu/CHP
%34
Kadir Topbaş/AKP
%26
Ahmet Turgut/MHP
%6
Mehmet Bekaroğlu/SP
%11
Cevdet Tellioğlu/BBP
%5
Ahmet Vefik Alp/DSP
%2
Mehmet Dülger/DP
%2
Kararsızım
%14
YAZARLAR
Ana Sayfam Yap | Sık Kullanılanlara Ekle | Anket | RSS
Haber Sitesi’de yayınlanan her türlü haber ve yazı kaynak belirtilmeden kullanılamaz.
Copyright © 2009 Haber Sitesi
Yazılım : Medyasis